Over ons

Roekel Food Solutions is een verpakkings- en verwerkingsbedrijf uit Veenendaal en is onderdeel van Peti-group, waar kennis en techniek in de food en feed samenkomen.

Over Roekel Food Solutions

Over ons

Roekel Food Solutions, een trots lid van de Peti-group, is een bedrijf met diepgewortelde waarden en meer dan 30 jaar ervaring in de food en non-food industrie.

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die aan hun specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om het aangaan van nieuwe uitdagingen of het verbeteren van bestaande processen, we denken graag met onze klanten mee en zijn altijd enthousiast over nieuwe ideeën.

Flexibiliteit is een kenmerk van ons jonge en dynamische team. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en efficiënte communicatie. Onze frisse blik stelt ons in staat om snel te schakelen en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Wat maakt ons uniek?

Wij vinden het belangrijk om mensen met ‘afstand’ tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Zo creëren wij meer werk gelegenheid binnen de arbeidsmarkt. Wij beschikken daarom ook over ervaring om vak vaardigheden aan te leren. Zo zorgen wij dat ieder zijn kwaliteit optimaal kan nuttigen voor een mooi product en groei van persoonlijke ontwikkeling.

Hierdoor halen wij de afstand tot de arbeidsmarkt weg.

Interesse in een samenwerking?

Inpakwerk uitbesteden, wat kost dat? Voor een goede offerte gaan we eerst met elkaar in gesprek. Natuurlijk vragen we wat je wilt verpakken, hoeveel en in welk verpakkingsmateriaal.

Offerte aanvragen